Wszystkim dziękuję, zwłaszcza odnośnie zdjęć
Mam od miesiąca, dwóch (?) nowe witrynki, czas się nimi podzielić
. Zwłaszcza, że w jakimś sensie mają związek z częścią tych elementów które lubię- muzyki, książek i koni, ale od początku.
Lampki jeszcze z tego czasu, kiedy ten pokój należał do mojej mamy. Teraz pięknie oświetlają- jedna na jedną, druga na drugą, trzecia na obraz.
Ta była składana jako pierwsza- obecnie są na niej:
- Chmurek, malowany przez Patrycję (strasznie wątek zakurzony, jeszcze się nim tutaj nie chwaliłam!) wraz z nr konia i wizytówką od wspaniałej Horse And Bird
. Obok widać również kubeczek, ze świata książki, wersja pomarańczowa, obecnie jedyny kubek, który mogę powiedzieć, że mój >reszty nie ma, dzięki uprzejmości mojej mamy<.
- Dorosły (w rzędzie od Julki- Silver Stallion Saddlery) i młody quater, malowane przez Eskadalię. Obok arabka, jeszcze w wersji OF (w rzędzie od Sandry- mojego osobistego Bananka, hah).
- Kilka książek o tematyce innej niż fantasy wraz z cudnym Ballou, który teraz nosi imię Fatum (z którego korzystam tylko ja, a i to zdarza się nieczęsto).
Teraz ta bardziej zapełniona, również bardziej kolorowa:
- Swego czasu były tu modele podpisowe, teraz są tylko płyty (-
Counterfeit, która pojawiła się u mnie jako pierwsza,
And'ego Black'a, która jest u mnie wcale nie tak długo oraz
Nirvany, której samej w sobie nie słucham >lubię ten typ muzyki, ale akurat oni mi nie przypadają<, ale znalazła się u mnie w domu więc póki co stoi sobie wraz z resztą). Chciałabym tu dodać, że tam gdzie widać pierwszą wymienioną, są akcesoria, których nie zakładam (ograniczyłam trochę rzędy i materiałki, ale nadal jest ich za dużo xd).
- Książki, wszelka fantastyka, obecnie jeszcze są u mnie, bo reszty chcę się szybciej pozbyć. Ale pewnie i biblioteczka z biegiem dni się będzie zmieniać:). Widać również trójkę pechowców- Schleichowych jeźdźców, którzy nijak pasują by ich posadzić na koń.
- Czwórka LB'ików, od lewej- morganek od Patrycji, ziemniaczka i fryz od Magdy (Widget Panther) oraz percheronka od Ani (Ann). W tle firmowe- Schleich'owe akcesoria, a kopytne wyposażone w rzędy od Julki (SS Saddlery) i dwa moje halterki.
Rozpisałam się, ale na chwilę obecną raczej się to szybko nie zmieni, chociaż i tego nigdy nie wiadomo
Z grubsza jest kilka nowości i już nawet nie mam orientacji na czym stoję. Więc trójka modeli najbardziej rzucających się w oczy:
Ballou, od Eskadali. Czekali, czekali i się doczekali, niemniej nadal nienawidzę tej podstawki jeśli chodzi o zdjęcia w terenie
Arabka, na którą są wstępne plany, teraz jest jeszcze OF. Dwa razy byłam z nią na fotach i dwa razy wróciłam z kilkoma podobającymi mi się fotami, czekam aż będę mogła się pochwalić resztą, ale nie w tym wątku
Jego już tu widzieliście, w wątku customowym Patrycji, warto jednak bym i ja się nim pochwaliła
. Zdjęć malutko, choć mam ich jeszcze trochę