- Dotarła do mnie wreszcie paczka(troszeczkę większa)bo trochę policytowałem za pośrednictwem FLTE.
- Siwy Otello w wersji świątecznej z 2007r- oczywiście całe to badziewie w które był wystrojony natychmiast zdemontowałem (niektóre elementy da się wykorzystać do innych projektów), konik jest cudowny, wcale nie taki wielki jak by się mogło wydawać( Diamond i Kong są zdecydowanie większe )jedynie ogon bardzo wachlarzowaty przypomina ogon bobra.
- Cigar - Bay Race- dłuugooo na niego chorowałem, właśnie w tym umaszczeniu ten model (oczywiście moim zdaniem ) wygląda najlepiej.
-Siwy Legionaro III (Free Ship)- bardzo podoba mi się poza tego modelu, wykończenie trochę mniej ale jest to stary model do "zabawy" w późniejszym okresie, jednak aktualnie w znakomitym stanie.
-Mglisty Zmierzch nr 770 , Alabaster Romański, 1999r - 2000r (wykonany przez J.M.Herrick) świetna poza troszeczkę nie podobają mi się kopyta, ale to da się poprawić.
-Limitowany Reyoyce Celebration "All Glory 2010" nr 711110 - śliczny gniady, będzie pasował do bryczki jaką mam w planie wykonać w nieodległej przyszłości.
-Roxy (Bet-Yer-Blue-Boons) nr 715- świetny model zwłaszcza do westernowego siodła (od pewnego czasu pracuję ze sporym postępem nad ubraniem Czesia w takie siodło i jestem z tego tak zadowolony że postanowiłem wykonać jeszcze następne, trochę inny model i kolorystyka a jako pretekst potrzebny jest kolejny koń), bardzo dobra poza i malowanie, jedynie grzywa mogła by być mniej "grzeczna"nie tak bardzo uczesana.
-Little Texas nr 1443(Teddy Roosevelt) - śliczniutki nieduży rudzielec, od dawna się do niego przymierzałem, w pełni spełnił moje oczekiwania.
-Książę Jester nr 1471, byłem co do niego bardzo sceptycznie nastawiony (zwłaszcza te kokardki), ale poczytałem, pooglądałem z każdej strony, dodatkowo trafiła się atrakcyjna cena no i kupiłem a żeby było śmieszniej jestem z niego bardzo zadowolony zwłaszcza z malowania które okazało się nie jest jednolicie czarne( kare ) tylko ma do zaprezentowania prześliczne jabłuszka.
W drodze są jeszcze dwa ale o tym potem.
Foty będą niestety znacznie później ponieważ mam spory remont który trochę potrwa, modele mam spakowane w kartonach i nawet nie miałem czasu nacieszyć się nowościami, trochę poszalałem a jeszcze nowości w Breyer Polska a potem chyba spora przerwa w celu regeneracji portfela. :yay:
Gdy Cię nęci wiatru dotyk , zmień samochód na motocykl .