Opublikowałam ten wpis na grubie Facebook'owej, więc publikuję i tutaj, może ktoś będzie zainteresowany

"Już jakiś czas temu wyszłam z inicjatywą kalendarzy z figurkami koni! Chodzi tu o całoroczne, jeden miesiąc- jedna karta. Nie mowa o adwentowych, chociaż kiedyś.. kto wie

Przede wszystkim: KAŻDY KALENDARZ JEST INNY, wcześniej planowo każdy miał być "taki sam", te same zdjęcia, te same daty, ten sam wzór. Teraz daję do wyboru:
> Kalendarz z samymi modelami;
> Kalendarz z modelami + konie;
> Kalendarz z modelami + psy;
> Kalendarz z modelami + konie + psy.
Jedyne co się nie zmieniło - wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa, dzięki czemu nnie musicie się martwić czy autor wyraził zgodę na użycie jego zdjęć

Każda osoba na okładce dostanie specjalną dedykację! Jest to super rozwiązanie dla tych, którzy chcieliby również zakupić kalendarz jako prezent dla przyjaciela

Co jest super plusem: jeśli z jakiegoś powodu zależy Ci by kalendarz rozpoczynał się od konkretnego miesiaca (ale spokojnie, cały czas będzie zawierał kolejno dwanaście miesięcy!), istnieje możliwość wyboru od którego zaczynamy

UWAGA! Każda osoba ma możliwość zapisania ważnych bądź mniej ważnych dat w kalendarzu! Nie są one zapisywane ręcznie, tylko zaznaczane już w druku, przez co każdy kalendarz jest jeszcze bardziej wyjątkowy!
KALENDARZ NAŚCIENNY W ROZMIARZE A3!
CENA TO 25 ZŁ + KOSZT WYSYŁKI
* Dodatkowo osoby które zamówią do 20 grudnia dostają mały upominek w związku z nadchodzącymi świętami!*
SERDECZNIE ZAPRASZAM!"