Na stronie są już wyniki części kategorii - przy niektórych są fotki czempionów i wiceczempionów (ikonka aparatu), na razie w klasach OF. Mam nadzieję, że pojawią się jakieś fotki w klasach CM/AR, to będę miała do czego się poślinić Link: http://nan.namhsa.org/results12/
Łooo... Aż dech zapiera! Chociaż moim zdaniem w kilku miejscach bym zamieniła miejscami figurki: drugie miejsce jest ładniejsze od czempiona, ale może to być też wina zdjęć.
- No i właśnie taka " zabawa " z naszymi kolekcjami jest najbardziej efektowna i przynosi maximum satysfakcji ( pomysł , praca , talent no i oczywiście kasa ) no i oczywiście czy my doczekamy się w naszym kraju takich możliwości wyeksponowania naszych kolekcji .
Dzięki za linka Ten facet w spódnicy, jest zdaje się częstym gościem Powinni to obejrzeć wszyscy ci, którzy sądzą, że zbieranie figurek jest dla dzieciaków, albo że jest to głupie hobby
Drastyczne zgłoszenie pojawiło się już wcześniej, w wersji z zombie. Co ciekawe, końska głowa w przyczepie jest dość znanym i uznanym "modelem konkursowym" - właścicielka wystawiała ten łeb na naprawdę fajnych dioramach.
To kilt, nie spódnica Z tego, co wiem facet jest z pochodzenia Szkotem i jest wśród "obsługi" NAN, stąd często pojawia się co roku na fotkach i filmikach z imprezy.
Dzisiaj na FB już wyskakują mi cudeńka z CM Halter