Zacznijmy więc od miejsca i czasu jako, że te dwie kwestie zazwyczaj jest najtrudniej ustalić. A jako, że na spotkaniu umówiłyśmy się że wszelkie takie szczegóły załatwimy do końca roku zapraszam do dyskusji

Po pierwsze, czy jest na sali osoba chętna, aby podjąć się poszukania i załatwienia lokalizacji (wszelkie propozycje mile widziane)? Po drugie, data - o ile dobrze pamiętam wyszło na to, że powinno być w okolicy pierwszej połowy sierpnia (czy się mylę?). Zgłaszajcie się kto się podejmie rzeczy już teraz, fajnie by było ustalić już kto się czym zajmuje do końca miesiąca. Jak nam się coś uda ustalić to myślę założy się nowy wątek już z tymi pewnymi informacjami żeby wszystko było na miejscu. Na razie myślę ustalimy te ogólne rzeczy a dopiero potem (albo teraz - załóż ktoś temat) będziemy rozmawiać o tym jak będą wyglądać zapisy, koszt wpisowego i nagrody (a to, to dopiero po ustaleniu klas myślę). Weźcie pod uwagę, że ten LS będzie naszym pierwszym, jak to NAF określiła będzie to bardziej próba generalna więc myślę, że na razie i tak będziemy robić to bardziej pod nas, a nie pod osoby których i tak nie wiadomo ile będzie, a nawet czy będą w ogóle. No to do dzieła