Moderatorzy: Capricorn, CzekoladaRx, Fafii, Lila2006, Rarity
Ana napisał(a):Obecnie Hucułek trafił do mojej dobrej znajomej Lei
Unicornis napisał(a):Ana napisał(a):Obecnie Hucułek trafił do mojej dobrej znajomej Lei
Lea Magga? Ona cuda robi z modelami, może i z niego wyczaruje kolejne cudeńko *.*
EFYM napisał(a):Może było to pytanie wcześniej, ale wchodze na forum rzadko i nie mam nawet 10 min aby poczytać... Z jakiego tworzywa wykonujesz te cuda? i gdzie je dostajesz?
Ana napisał(a):EFYM napisał(a):Może było to pytanie wcześniej, ale wchodze na forum rzadko i nie mam nawet 10 min aby poczytać... Z jakiego tworzywa wykonujesz te cuda? i gdzie je dostajesz?
Chyba faktycznie gdzieś już to pytanie było Używam Super Sculpey original oraz Super Sculpey Medium Blend (masy do wypiekania), do tego Apoxie Clay lub Apoxie Sculpt (masy chemoutwardzalne), masy kupuje przez internet, ale mieszkam w Holandii więc używam tutejszych sklepów, w Polskich sklepach z produktami tego typu już się przestałam orientować, (możesz sprawdzić na przykład strone PlanetArt, coś mi się przypomina ze tam są te masy). Szkielet wykonuje zazwyczaj z drutu i folii aluminiowej. Mamy w tym dziale zresztą temat o masach rzeźbiarskich, możesz poczytać też czego inni używają
Powrót do Rzeźbienie i lepienie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość