Zapowiada się bardzo fajnie. Nogi wg mnie są OK. Na tej fotce nie widać żeby jakieś były za długie. Rzeczywiście głowa jest ciut za duża ale ma ładny kształt. Ciekawa jestem końcowego efektu.
kolekcjonerka, ja dodałabym trochę masy na górę zadu, żeby sylwetkę trochę "wyrównać", bo na razie rzuca się w oczy masywniejszy przód.
A co do proporcji, można z niego zrobić źrebaka, będzie to wymagało nieco mniej ingerencji niż poprawki na dorosłego Bo jakbyś jednak wolała dorosłego, to na pewno nie obejdzie się bez wydłużenia kłody.
Mangalarga, a jakbym go przerobiła na źrebaka, to kłoda byłaby ok? A zadu trzeba jak najszybciej dorobić, bo to przez ten brak wydawał mi się trochę nieteges.
Capricorn, Jak masz już drut, to musisz go okleić. Jakoś to zawsze idzie. Moim zdaniem najgorsze są oczy i kopyta.
Mangalarga, głowa tego czegoś to coś, co spędza mi sen z oczu. Od początku była za wielka, a teraz jeszcze trzeba jej nadać "młodzieńczy rys". Jak do tej pory nawet nie rysowałam źrebaków, a teraz to...
Faktycznie brakuje mu nieco na zadzie i linii grzbietu, tak to jest w porządku, ale moje pierwsze wrażenie to było "źrebak", więc może faktycznie zrób z niego źrebaka, na pewno sobie poradzisz ;)
Jakiż on uroczy!!
Bardzo ładny. Ma wspaniałą pozę! Podoba mi się!
Brakuje mo troszkę na zadku i piersi, ale reszta jest super. Mogę bardziej szczegółowe zdjęcia łba?
Kari, na razie łeb wygląda jak wielki gniot - tylko trochę policzki i chrapy a zarysowane. A w związku z tym, że przerobię go na źrebca, będzie ucięty i zrobiony na nowo.
Co do grzbietu/zadu, to coś dokombinuje mu jeszcze z tej strony.