Hej! Jako iż jakiś czas temu zaczęłam tworzyć akcesoria dla modeli, chciałabym wam je pokazać

Jeszcze na początku pokażę wam stronę, którą prowadzę z koleżanką
https://www.facebook.com/Customy-figure ... 381259012/. Byłoby mi miło gdybyście na nią zajrzeli

Od razu mówię, że nie wszystkie zdjęcia mają dobrą jakość :/
A teraz do rzeczy. Oto mój pierwszy rząd dla koni

W jego skład wchodzi: siodło ujeżdżeniowe, ogłowie oraz czaprak. Jak na pierwsze rząd myślę, że wyszło całkiem ok!

Ok, teraz drugie siodło, tym razem skokowe! Nowy czaprak (pasek na popręg, pasek do przystuł) oraz owijki. Ogłowie jest od poprzedniego siodła

Myślę, że tutaj lepsze są poduszki podbicia
3, ostatnie siodło (ogólnie próba 5)! Ma dosyć nietypowy kolor, ale bardzo mi się podoba

W tym dorobiłam również poduszki kolanowe oraz 3 przystuły. Siodło nie jest jeszcze skończone, nie ma strzemion, tych takich łezek i jednej poduszki pobicia oraz będzie wyczyszczone z tego kleju. Na pewno dam zdjęcie jak skończę! Jak coś to te ogłowie jest zrobione na szybko z jakiś bransoletek

Oraz na koniec halter z poradnika TMR oraz uwiąz. Nie są idealne, ale to były moje pierwsze, pierwsze akcesoria

A teraz pytanie do was: Co myślicie o tych akcesoriach? Co poprawić? Co zmienić?
Wie ktoś może ilu milimetrowa wstążka nada się na kantarki dla koni w skali LB? Kupiłam 6mm, ale jest o wiele za gruba